menel22341 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Siemka! Jak w temacie.Zapomniałem kodu pin do blokady ekranu w J-otce. Chciałem zrobić hard reset poprzez przyciski (Power + Volume+), ale nic się nie dzieję. Telefon włącza się normalnie, bez recovery mode. Dodam, że komputer nie znajduję go po podłączeniu pod USB. Jak mogę zrobić hard reset?Albo chociaż usunąć PIN? Dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 didek102 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Jeśli dużo razy wpiszesz zły pin powinien pojawić się przycisk resetu pin'u. Muszisz tam podać login i hasło do konta Google lub CyanogenMod (zależy od softu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 menel22341 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Jeśli dużo razy wpiszesz zły pin powinien pojawić się przycisk resetu pin'u. Muszisz tam podać login i hasło do konta Google lub CyanogenMod (zależy od softu) Nic takiego nie mam :/ Mam komunikat: "Niepoprawnie wprowadzono kod PIN 20 razy. Spróbuj ponownie za 30 sek." I mam tylko od wyboru przycisk OK :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Sony update Service - program zainstaluje sterowniki telefonu, dodatkowo bedziesz mogl wykonac factory reset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
menel22341
Siemka!
Jak w temacie.
Zapomniałem kodu pin do blokady ekranu w J-otce. Chciałem zrobić hard reset poprzez przyciski (Power + Volume+), ale nic się nie dzieję. Telefon włącza się normalnie, bez recovery mode.
Dodam, że komputer nie znajduję go po podłączeniu pod USB.
Jak mogę zrobić hard reset?
Albo chociaż usunąć PIN?
Dzięki za odpowiedzi
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi