Kidder Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Moja pierwsza przygoda z Androidem to był SGM 2. Cieszyłem się niezmiernie z tego telefonu, lecz w końcu przyszedł czas na nowy model. Niedawno spróbowałem zainstalować CM na nim i ten smartfon dostał drugie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Samsung galaxy mini 2 - cudo Potem byl sgs3 mini, teraz sg3, od niego zaczalem. Ale pamietam jak z 3 lata temu jak nie wiecej po nocach wgrywalem z kuzynem pierwsze nightly cm9 na jego sgs2 xdWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Bruliński Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Mój pierwszy telefon z Androidem to LG GT540, ale był to telefon zastępczy do czasu, aż nie kupiłem mojego obecnego telefonu jakim jest Huawei Honor 4x Che2-L11 i to jego mogę tak na prawdę uznać za mój pierwszy telefon z Androidem. Przygodę z modowaniem mam zamiar niedługo zacząć. Póki co potrafię tylko wgrać wgrać coś przez recovery, zrobić root i postawić system. Mam nadzieję, że uda mi się dobrze wejść w temat modowania androida jak i programowania na tą platformę, bo ma ona duży potencjał. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy1173 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Mój pierwszy Android to nie popularny w Polsce Huawei Sonic. Działał kiepsko, wyświetlacz jak w jakiejs zabawce z odpustu ale telefon działał. W gry grałem . Jednak takim prawdziwym smartfonem jaki miałem to był HTC Desire. Mocne urządzenie jak na swoje czasy że świetnym ekranem i z aparatem na poziomie. To na tym telefonie uczyłem się modowania Wysłane z mojego F8131 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Illutorium Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Moim pierwszym fonem z Andrusem to był "Miniacz v2" (a Konkretnie: Samsung S6500D) - mimo że Stary był fon' ale i tak był strasznie nostalgiczny że nawet pamiętam jak robiłem zdjęcia smartfonem to czasem lepiej robił zdjęcia niż N73 xD - a Pierwszy fon był (pewnie) z Lipca 2012' [Teraz to już nie pamiętam aż tak bardzo.] a potem dopiero dwa lata póżniej zaczełem już zmodować poprzez CM 10.1 - Telefon był jednak już odmulony ale niestety Camrecorder nie działał i musiałem powrócić do Custom ROMu (via "Peter's ROM" a potem zmodowany przez siebie wersja "Lite") - i tak był odmulony że odrazu był tak jakby wyciągnięty albo odpalił niektóre aplikacje o wiele szybciej niż przy Stock'owym ROM'ie. Potem przyszedł czas na odstawkę dla Lumii 520,bo Trzy miesiące temu już nie miałem głównego telefonu to skorzystałem z Zapasowego... A potem znów wróciłem na Android'a bo Lumia nie miała przedniej kamerki i dlatego sprzedałem ten Telefon. Dopiero w Grudniu w tamtym roku Kupiłem Lumię bo faktycznie myślałem czasem już o Filmowaniu (A 640'tka potrafiła naprawdę dobrze nagrywać.) Ostatecznie już mam Flagowca i nie chciałbym już zamienić na coś innego. - w Sumie obecne średnio-półkowce prawie niczym się nie wyróżniają poza AMOLED'em. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deryt22 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Samsung Ace 2. Jakoś w 2013 roku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 A ja tak jak i na początku w postach zaczynałem od LG GT540 Niepowiem bo na tamte czasy to była maszyna nie do zdarcia. Niestety pewnego razu wgrałem mu któregoś z kolei CyanogenModa i to już było przegięcie bo się zacinał Ale uratowałem go, po dziś dzień działa lecz leży w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PikaKnight Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Zacząłem od Galaxy Mini 2, ostatni raz wgrywałem cyana na LG G2 Mini, którego używam teraz jako kamerki w samochodzie. Mojemu obecnemu Xiaomiemu zmieniłem tylko najpierw chińskie MIUI na MIUI Polska, by potem przeskoczyć na MIUI 8.1 by Xiaomi.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi