maly1234 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Aktualizacja Su binary kończy się niepowodzeniem, przez recovery tez nic.instalacje update, fix-ów itp również niepowodzenie.Czy ma ktoś jakiś pomysł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MateuszPe Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 miałem ten sam problem na swojej s3. musiałem całkowicie usunąć supersu. zainstalować na nowo, ściągnąłem jakieś fixy z xposed i dopiero zaktualizowałem binary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maly1234 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) dzięki, wypróbujechoć podobno xposed ucegla jb 4.2.2 Edytowane 3 Czerwca 2015 przez PeliKan ortografia itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 O jakim sprzęcie piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maly1234
Aktualizacja Su binary kończy się niepowodzeniem, przez recovery tez nic.
instalacje update, fix-ów itp również niepowodzenie.
Czy ma ktoś jakiś pomysł ??
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi