Witam tutaj jasno zielony staram się od 4 godzin znaleźć temat o wifi i nie zgarnąłem takowego mam nadzieję, że ten temat nie zostanie skasowany nawet nwm gdzie tu pisać :/ Bardzo proszę o wyrozumiałość
Do rzeczy i w skrócie, wreszcie udało mi się wybrnąć zRECOVERY i zainstalować to cudo zwane CM Ale czekam już długo na połączenie się z Wifi wychodzącym z laptopa pare calów obok mnie i nie może złapać To na pewno nie problem laptopa, przed ROM'em wszystko ładnie chodziło, po prostu uwierzytelnianie nie ma końca Nie chce kasować tego systemu jego płynność mnie powala
Wie ktoś może jak można temu zaradzić? Z góry serdeczne dzięki ;p
Pytanie
Tomasz Wasilewski_16120
Witam tutaj jasno zielony staram się od 4 godzin znaleźć temat o wifi i nie zgarnąłem takowego mam nadzieję,
że ten temat nie zostanie skasowany nawet nwm gdzie tu pisać :/
Bardzo proszę o wyrozumiałość
Do rzeczy i w skrócie, wreszcie udało mi się wybrnąć zRECOVERY i zainstalować to cudo zwane CM
Ale czekam już długo na połączenie się z Wifi wychodzącym z laptopa pare calów obok mnie i nie może złapać
To na pewno nie problem laptopa, przed ROM'em wszystko ładnie chodziło, po prostu uwierzytelnianie nie ma końca
Nie chce kasować tego systemu jego płynność mnie powala
Wie ktoś może jak można temu zaradzić? Z góry serdeczne dzięki ;p
Top użytkownicy dla tego pytania
33
32
3
1
Popularne dni
24 Maj
66
25 Maj
2