lysyx96 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Pomocy, w moim sgs II szybko pada bateria. Zauważyłem że nie chce się naładować do pełna. Kupiłem nową baterię i dalej to samo, zmieniłem opragromowanie i dalej nic. Co mam dalej robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Sprawdź ładowarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Podobny problem miałem w Galaxy Note kalibracja baterii po kilku dniach naprawiła problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lysyx96 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Ładowarka działa, sprawdzałem na innym telefonie. Ładowałem też innymi ładowarkami i dalej występuje ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Nie chodzi o dobór ładowarki a prawidłowe obsługiwanie się jej ładowaniem. Poradnik dostępny pod adresem http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2963-podstawowe-zasady-u%C5%BCytkowania-baterii-do-laptopatelefonu-kalibracja-baterii/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lysyx96 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Tylko jest jeden problem jak naładuje go niby do pełna to za jakieś 5 godzin bez użytkowania sam się rozładuje i gdy podłącze do niego ładowarkę to muszę czekać jakieś 2 godziny aby wogóle się załączył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 a była zmieniana w nim bateria, czy jest oryginalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lysyx96 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Tak, była zmieniona na orginalną baterię. I dalej występuje ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 sprawdź z inną ładowarką, jak nie masz innej naładuj telefon pod komputeremmożesz też włożyć kawałek kartki między bateriepotem jak ją naładujesz do pełna możesz zrobić wipe battery status w cwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lysyx96 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Próbowałem go ładować na innych ładowarkach, do komputera też podpinałem ale i tak go nie naładuje do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 hmmm nwm, zobaczymy co inni stwierdzą, ja tym czasem poszukam solucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 mało prawdopodobne ale jednak.. to może być coś z gniazdem USB dokładniej może jakieś styki się przetarły czy coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lysyx96
Pomocy, w moim sgs II szybko pada bateria. Zauważyłem że nie chce się naładować do pełna. Kupiłem nową baterię i dalej to samo, zmieniłem opragromowanie i dalej nic. Co mam dalej robić.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi