maxx2 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Mam nowy przypadek na moim CM11. Telefon sobie leżał a kiedy chciałem wziąć to widzę że kręci się strzałka na logo jak przy uruchamianiu ale nie tak płynnie tylko takimi skokami (klatkuje ) i teraz nie wiem czy on coś robi czy zaliczył zwieche ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Zrób wipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxx2 Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 A zdjęcia, notatki i takie tam też stracę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Jeżeli masz na karcie pamięci to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxx2 Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Mam w telefonie, część już wgrałem do pam. wew. Mam CM dopiero 2 dni ale jak tak się będzie działo to będę musiał się pożegnać Wyciągnąłem baterie i na razie się normalnie uruchomił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Skąd masz CM'a? Z naszego forum instalowałeś? Spróbuj zainstalować nowszą wersję, napewno pomoże. Tutaj masz w razie czego toutrial do oficjalnego CM11: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1238-galaxy-s-ii-cyanogenmod-110-nightly-oficjalny/ Nie wyganiaj tak szybko CM'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxx2 Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) Instalowałem wg tego :[sTOP SPAM]niemal wszystko było jak w opisie ale nie miałem na końcu "unlock bootloader".Jeszcze się CM pobawię a zainstalowałem tylko dlatego bo na oficjalnym 4.1.2 często włączał mi się tryb samochodowy który mnie denerwował Ups, sorki za spam, nie wiedziałem;) A z tego tutoriala co zapodał Damian Misiek to nie wchodzi ten ROM http://milaq.net/downloads/i9100/cm-11.0/ A jak sprawdzić jakie mam recovery clockwork swipe ? Edytowane 21 Maja 2015 przez maxx2 Nie podajemy linków do konkurencyjnych stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maxx2
Mam nowy przypadek na moim CM11. Telefon sobie leżał a kiedy chciałem wziąć to widzę że kręci się strzałka na logo jak przy uruchamianiu ale nie tak płynnie tylko takimi skokami (klatkuje ) i teraz nie wiem czy on coś robi czy zaliczył zwieche ?!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi