Bakuku Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Witam, moim problemem jest takie literki napisy czy co to jest. Pojawia się to kiedy chce przejść w tryb recovery Dzieje się to odkąd próbowałem odblokować bootloader-a . Odblokowywałem według poradnika zapieszczonego na tym forumnie wiem co oznacza tan szyfry. Liczyłem że bl został dobrze odblokowany i próbowałem wgrać twrp bez skutecznie Czy ktoś wie jak mógłbym to naprawić i wgrać twrp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Jaki poradnik zastosowałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 To nie wygląda jak tryb recovery, jak masz roota to możesz pobrać aplikacje TWRP Manager i poprzez nią wgrać TWRP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bakuku Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Jaki poradnik zastosowałeś?? Taki jaki jest na tym filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Żadne błędy nie wyskakiwały tobie? Spróbuj jeszcze raz na podstawie tego poradnika http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3621-lg-g2-mini-odblokowanie-bootloadera/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 W LG problem stanowi :a) wersja systemu wersja oprogramowaniac) częste zmiany w bootloaderach d) lepsze zabezpieczenia To takie granie w totka, dlatego nie lubię pod tym względem LG. Sony też próbuje utrudniać użytkownikom rooty etc. ale nie jest to tak męczące jak w tych modelach. Ostatnio stosowałem 3 różne metody aby wgrać firmware, więc musisz sam dedukować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bakuku Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Panowie powiem tak żeby naprawić ten bład wystarczy pobrać kdz (stock rom) tylko nie najnowszy tylko starszy jakiś , np ja pobierałem z tąd "http://[link nie zgodny z regulaminem]/topic/179758-firmware-g2-mini-d620r-poland-only/" i po rotowaniu i odblokowaniu bl i wgraniu twrp stwierdzam że wszystko działa tak jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ohara Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Ja próbowałem na KK i także miałem problem z wgraniem recovery,twrp aż mi całkiem usunęło dane (factory reset) w tym przypadku robilem programem flashify,a jak wcześniej chciałem przez terminal to miałem jak w 1 poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Załóż nowy temat. Ten zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bakuku
Witam, moim problemem jest takie literki napisy czy co to jest. Pojawia się to kiedy chce przejść w tryb recovery
Dzieje się to odkąd próbowałem odblokować bootloader-a . Odblokowywałem według poradnika zapieszczonego na tym forum
nie wiem co oznacza tan szyfry. Liczyłem że bl został dobrze odblokowany i próbowałem wgrać twrp bez skutecznie
Czy ktoś wie jak mógłbym to naprawić i wgrać twrp
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi