DusieK Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Heyo po wgraniu kernela od Sandmana telefon zmienił się w lodówkę *o* (będzie kiepsko w zimę xD) ochlodzilem nim S3 od kolegi, w szkole zamarzłem przez niego xD jest to normalne wql by telefon aż taki zimny byl ? Bo to troszkę dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 To przez kernel, tak to normalne teorytycznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 No to w zimę się nie ogrzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Bo w sumie on agresywnie zarzadza cpu, tzn by nie uzywac go w pepni czy cos, tak sadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Możliwe .. ja nwm jak on to robi .. ale wiem że jest lodowaty xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Na lato jak znalazl. Zimne piwko i te sprawy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Na lato ja .. na zimę już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi