Adrian Adrian Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Witam!Poszukuje romu cyanogen dla tabletu goclever orion 100 z rockchip 3066. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 na dzień dzisiejszy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Leopard Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Pozwolę się przyłączyć, gdyż dysponuję innym modelem tejże firmy. Jak na razie, zdobyłem informacje, że GoClever Aries 785 (mój model) to to samo, co teXet NaviPad TM-7855 3G czy też Teclast G18 mini Przekopałem tutejsze forum, chyba CM brak. Chyba że ktoś wie czy czasami nie pójdzie port CM na jeszcze jakieś inne ustrojstwo? (Dotychczas wgrałem na dwa urządzenia i koniec problemów) Dziękuję z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 CM brak, można zrobić tylko roota. Można spróbować przeportować ale z tym jest trochę roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Leopard Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adrian Adrian
Witam!
Poszukuje romu cyanogen dla tabletu goclever orion 100 z rockchip 3066.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi