phoenix37 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Hej,Mam wgranego cyanogenmod 12 jednak rozmowy przez głośnik są ciche :/Czy da się jakoś zwiększyć ich głośność ???Drugie pytanie to jak dostać się to opcji serwisowych, kod *#*#7378423#*#* niestety nie działaZ góry dzięki,phoenix37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 tu na forum masz uniwersalny kod dla większości custom romówbtw raczej tam nie zwiększysz głośności, musisz czekać na update romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phoenix37 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Gdzie znajdę ten kod ? Przegrzebałem trochu i nie widzę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 ale tam nic nie zmienisz z głośnościa http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4584-fix-3g2g-dla-cyanogenmod-11-i-pochodnych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phoenix37 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Ok, nie do głośności mi to potrzebne Hmm czyli rozumiem że trzeba czekać na update romu gdyż innej drogi na to nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 albo fixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
phoenix37
Hej,
Mam wgranego cyanogenmod 12 jednak rozmowy przez głośnik są ciche :/
Z góry dzięki,
phoenix37
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi