charonski2003 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Siemka. Teraz mam inne pytanie, co może się dziać, gdy zainstaluje CM12 na niewspieranym urządzeniu, poprzez instalator cyanogenmod.Mam swój poprzedni telefon (ZTE Kis Pro), i tablet (Kiano Elegance by Zanetti)Pls pomóżcie [emoji6] Oczywiście to na starym telefonie ZTE i tablecie chcę zainstalować CM12 ale nie chcę robić tego tradycyjnym sposobem [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Jak urządzenia nie są wspierane musisz wgrać romy ręcznym sposobem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charonski2003 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi