Download98 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Clean Master Phone Boost Przedstawiam wam narzędzie Clean Master Phone Boost. Służy ono głównie do przyśpieszenia naszego urządzenia z Androidem. Nie wierzyłem w działanie aplikacji, ale po zainstalowaniu byłem pozytywnie zaskoczony. Myślałem, że usunie parę plików z telefonu i tylko zajmie pamięć bezużytecznie leżąc w telefonie, ale nie ! Aplikacja naprawdę jest bardzo dobra, nie to, co inne Cleanery i innego typu "Optymalizatory". Aplikacja wymaga roota. Narzędzie to ma takie opcje jak: -Usunięcie plików "śmieci"-Przyśpieszenie telefonu-Antywirus-Menadżer aplikacji-Oczyszczanie RAM-Przyśpieszanie gier i dużo więcej.Sprawdź ! Sam nie wierzyłem w tego typu aplikacje, ale spróbowałem i wiem, że było warto.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard Edytowane 15 Maja 2015 przez Pawliniak Zdjęcia dodajemy jako załącznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Kolega chyba lubi piłkę. Tylko zadam Ci proste pytanie..Jeżeli aplikacja instaluje dodatkowo programy, które mają pomagać w optymalizacji- a one działają w tle... czy jest to poprawa szybkości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Z jednej strony nie, ponieważ zajmuje RAM, ale z drugiej jak najbardziej, ponieważ wyczyściło u mnie na tyle, że mam więcej pamięci wolnej z zainstalowanym tym programem, niż miałem bez niego, dlatego tak zaskoczył mnie swoim działaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 program tylko ma jedną funkcje, czyszczenie plików śmiecico do ramów do zwalniania to nie muszę przypominać że ubijanie aplikacji nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Swap i do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Sam uzywalem xD ale jak @PeliKan i @Pawliniak powiedzieli "Task killery to zło" i za ich radą usunalem tą apke xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Przenoszę do aplikacji z działu optymalizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 No, coś w tym jest... Ale moje urządzenie po zainstalowaniu działa szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Jak działa szybciej to good ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 @Download98 pewnie to placebo, lepiej pousuwaj niechciane apki, a te co uzywasz to wyl powiadomienia i już w tle nie powinny chodzic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi