Bogusz Gadowski Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Widzę ze nikt nie jest w stanie mi pomoc:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 @Bogusz Gadowski wejdź w menadżer urządzeń i zobacz czy masz jakieś nieznane urządzenia, tak na wszelki wypadek, następnie zaobserwuj co się dzieję z telefonem podczas flashowania, jeśli się wyłączy, bądź sam z siebie zrestartuje, zdejmij mu klapkę i ręką dociskaj baterie, tak by nie ruszała się nawet o minimetr i ponów zabieg flashowania stockowego firmware Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogusz Gadowski Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Widzę ze nikt nie jest w stanie mi pomoc:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogusz Gadowski Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 witam mó błą bo wgrywałem softa z i9000 a mam tel i9001 czylki galaxy s plus da się to naprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi