NeoCM Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 [Redmi 1S][OFFICIAL][5.1.1] Resurrection Remix® Lollipop - Armani Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych romów. Częste aktualizacje, mało błędów. Info o romie:Navigation Bar-Enable/Disable Navbar-Navbar Ring Switch-Navbar Ring Targets-Navbar Button Customization-Navbar Dimensions(Potrait & Landscape)Statusbar-Brightness Slider-Enable/Disable Show Notification Count-SuperUser Indicator Switch-Carrier Label-Carrier Label Switch-Carrier label Colour-Quick PullDown Switch-Smart Pulldown Switch-Clock Customizations-Time & date-Clock Colour-Day & date Toogle-Center Clock/Right Clock Choice-Battery-Battery Bar customization-Battery Icon Customization(circle/landscape/Potrait and more)-Battery % Text-Network Traffic IndicatorTheme Chooser-Animations-Toast Animations-ListView Animations-System AnimationsApp Circle Bar-Choose apps in App circle-Trigger Width-Trigger Hieght-Trigger PositionRecents Panel-Clear All button Switch-Clear All Tasks Switch-Clear All Button Location(Top right,Top Left,Top Center,Bottom Left,Bottom Right,Bottom Center)Cclock Widget-CLock And Alarm Customizations-Weather Panel Customizations-Calender EventsLockScreen-Lockscreen Shortcuts-Choose upto 5 Shortcuts-100+ Icons for ShortcutsNotification Drawer-Weather Display Switch-Quick Settings-Choice to Add 20+ Tiles-Enable 2/3/4 Tiles per Row-Enable Disable Birghtness Slider in Notification Panel-Advanced Location Settings Switch(Choose Battery saving/Device Only/High Accuracy Directly in Notification Panel)-LongPress Toogles to Enter SettingsButtons-Backlight Timer-Backlight Strength-Navigation Bar left/Right handed mode Switch-Power Menu-Power Menu End Calls SwitchHome Button-Home Button Wake Up-Home Button answer call-Long Press Actions-Double Tap ActionsBack Buttons-Wake Up device SwitchMenu Button-Wake Up Device Switch-Short Press Actions-Long Press ActionsSearch Button-Wake Up Device-Short Press Action-Long Press ActionVolume Buttons-Wake Up Device-Playback Control-Keyboard Cursor Control-Swap Buttons on Landscape modeGestures-Gestures Anywhere FeaturePerfomance Profiles-LCD Density-Expanded Desktop Mode-All New CM Audio FX App-Heads Up Customizations-OverAll Smoothness Improvements-Quick Unlock-Optimizations to Improve Battery-ALL cm12 Features-AND MUCH MUCH MOREInstallation Instructions- Download the latest build- Download Gapps- Take a nandroid backup- Recommended - Full wipe and factory reset- Flash ROM using latest ClockworkMod or TWRP recovery or Philz.- Flash Gapps- Reboot.- Enjoy! Pobierz ROM i Gapps Wrzuć pliki na kartę pamięci Wyłącz telefon Uruchom go w trybie recovery Wykonaj pełne WIPE Zainstaluj ROM, potem Gappsrom: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59804065&postcount=2gapps: http://gapps.cyanogenmod.pl xda: http://forum.xda-developers.com/redmi-1s/development/rom-resurrection-remix-lollipop-v5-3-9-t3069027 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaCM Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Witam. Nie znalazłem na XDA informacji* ILE MIEJSCA JEST PRZEZNACZONE NA INSTALACJE APLIKACJI?* CZY APLIKACJE MOŻNA INSTALOWAĆ NA SD CZY TYLKO PAMIĘĆ WEWNĘTRZNA?Pytam dla tego , że obecnie na CM11 mam zainstalowanego WOTa i kilka małych programów i wyskakuje brak miejsca :/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 1. Raczej nie będzie dużej różnicy niż cm112. Tylko pamięć wewnętrznąDo przenoszenia plików obb& data użyj foldermount poradniki są na forum, zawsze zwolni to trochę miejsca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaCM Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ok. Dziękuję za odpowiedź. Sprawdzę te poradniki. Kiedyś używałem coś w stylu link2sd czy jakoś tak i rozwaliło mi tak pliki że apki się powywalały Dlaczego nie robią romów z dużą ilością miejsca na apki albo żeby samo wszystko się instalowało na SD. Ehhhh...... Dobrej nocy ed.A to normalne,że nie mam żadnego dzwonka?? W menu w ustawieniach dzwonków mam po prostu BRAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 To jest trochę dziwne ale to nie problem, wszystko możesz ustawić na dzwonek Kiedyś używałem coś w stylu link2sd czy jakoś tak i rozwaliło mi tak pliki że apki się powywalały [emoji14]A mi chodzi o foldermount nim się przenosi pliki z wewnętrznej karty pamięci na zewnętrzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaCM Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ok. Z dzwonkami sobie poradziłem ale jest inna ważna kwestia. Co chwilę wywala się jakaś apka. Albo internet albo coś z menu np. Ustawienia. Factory reset zrobiłem po instalacji jak i przed i nie pomogło. Bez Factory reset po instalacji też tak było. Pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Poszukaj innej wersji Gapps- prawdopodobnie ona robi Ci tyle problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi