VAdamV Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witam.Wczoraj kurier przywiózł mi używanego sony xperia z I mam kilka pytań w sprawie tego telefonu. 1- czy to normalne że główny głośnik jest cichy ?2- czy to normalne że gdy używam telefonu w ciemności to na krawędziach tam gdzie przedni panel łączy się z bokiem telefonu widać światło od wyświetlacza? (Zdjęcie niżej)3- czy to prawda że ten telefon się często psuje? Bo czytałem wiele negatywnych komentarzy.4- dostałem telefon wczoraj i mam 10 dni na zwrot co zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Gdzie kupiłeś ten telefon? Prawdopodobnie jest to chińska podróbka lub odnawiony telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Wgraj antutu i zobacz wyniki benchmarku, skad go kupowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAdamV Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Od jakiegoś pana. Ten pan go kupił w media Markt a to na zdjęciu to odklejony dotyk i nie wiem co z tym zrobić Ps: czy jak zamówię kuriera przez telefon to co musze mieć ? Mam paczkę i pieniądze. Kurier DHL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Adres gdzie ma być wysłany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi