VAdamV Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Witam. Kupiłem używany telefon dzisiaj go dostałem sprawdziłem gwarancję i były dwie naklejki jedna o wymianie telefonu na nowy a druga o wystawieniu ekspertyzy i moje pytanie brzmi co to znaczy ze wystawiono te ekspertyzę ? Czy telefon jest uszkodzony bo nic nie pisze na gwarancji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Znaczy że przetestowali czy działa, pokaz na zdj jak to wyglada, raczej gdyby cos wykryli by napisali w gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAdamV Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Nic więcej nie było. Tylko ta naklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Spytaj sie osoby od ktorej kupiles fon, czy ma ona wyniki ekspertyzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAdamV Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Pytałem. Ta osoba kupiła go od kogoś i sama nie wie. Teraz cały czas o tym myślę bo nie stać mnie na wywalanie pieniędzy w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Hmmmm w sumie masz chyba 10dni na zwrot bez podania przyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAdamV Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 A jak to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ale telefon działa zapewne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAdamV Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Działa jak do tej pory nic nie wykrylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja miałem kiedyś telefon z takim przypadkiem.U mnie była wymieniona płyta głowna. I telefon działał. Fakt był od spodu praktycznie nowy. Nie powinno ci to jakoś wpłynąć na słuchawkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Dokładnie tak jest - ekspertyzy wydaje sie w momencie napraw, gwarancyjnych lub nie w autoryzowanych serwisach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojo Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Co do zwrotu to jeżeli kupiłeś od osoby prywatnej to to prawo o odstąpieniu od umowy (teraz 14 dni) nie działa, to tylko w przypadku zakupu od firmy.Co do samej naklejki - telefon był na gwarancji i pewnie naprawiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi