eitheer Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Witam dzisiaj zauważyłem ze mam problem z danymi mobolnymi, gdy jestem na Wi-Fi i opuszcze ta siec to dane mobilne nie wlaczaja i jest wykrzyknik. Muszę wchodzić w ustawienia i przełączac się na 2g i później na LTE i dopiero działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 1. sprawdź jaki masz licznik ustawiony danych mobilnych2. zobacz w ustawieniach sieciowych czy masz opcję roamingu (bo myślę, że tu jest problem)3. sprawdź dane APN czy są właściwe zaznaczone, ja ostatnio z playa miałem move i też nie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 To 3 nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Punkty dostępowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Mam cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 A z czego masz sieć? Bo tam są rózne sieci i nie wiem jaka, ale podejrzewam że T-Mobile (dawniej Era).Jak to nie pomoże, wejdz na strone T-Mobile i daj konfiguracje internetu ; ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
eitheer
Witam dzisiaj zauważyłem ze mam problem z danymi mobolnymi, gdy jestem na Wi-Fi i opuszcze ta siec to dane mobilne nie wlaczaja i jest wykrzyknik. Muszę wchodzić w ustawienia i przełączac się na 2g i później na LTE i dopiero działa...
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi