Kuba Dombrowski Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Witam. Mam pytanie jak w temacie. Próbowałem wszystkich kombinacji jakie na necie znalazłem i nic. Pomoże ktoś? Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ehm... Mi nie działa ale pobrałem apke i mogę robić wiec temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Power + Volume Down lub Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 w takim razie spróbuj home + volume down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ustawienia -> Opcje programistyczne -> Zaawansowany restart I potem przytrzymujemy power i pokaże się screenshot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 W ustawieniach nie mam czegoś takiego jak zaawansowany restart i mi nie działa ta kombinacja home volume down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 home+power na pewno działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Trzeba na raz nacisnąć home i power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 ew możesz wgrać apke do SS'ówpamiętam że na moim ace 2 na oficjalnym JB nie było możliwości zrobienia SS bez dodatkowej aplikacji, może Samsung nadal olewa robienie SS'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 A możesz podać mi apke do robienia screenów? Bo nie mogę znaleźć a ten home + power nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ale wciskasz przyciski jednocześnie? te 2? bo jeden + drugi nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 No jednocześnie i się nic nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 home i od razu power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 @Kuba DombrowskiW sklepie play wyszukaj Screenshot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 to ci może pomoże ^^ http://www.samsung.com/uk/support/skp/faq/1064787 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Powiem tak: patrzyłem na ta stronę samsunga i zrobiłem kombinacje home + power ale nic się nie dzieje! Kompletnie nic! Przyciskałem home a potem szybko power, potem home plus power ale nic! I wyczytałem na tej stronie ze mozna wykonać screena przesuwając rękę nad telefonem ale tej opcji nie mogę w ustawieniach znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafal_0 Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Na pewno działa Home + Power na samsungach z JB lub wyżej.Sam posiadam Galaxy Note II i Galaxy Young i działa Home + Power (jednoczesne naciśnięcie dwóch klawiszy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Dombrowski
Witam. Mam pytanie jak w temacie. Próbowałem wszystkich kombinacji jakie na necie znalazłem i nic. Pomoże ktoś? Z góry dzięki za odpowiedź.
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi