EnJoy89 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Witam. Ostatnimi czasy rozkminiam instalacje romu na w/w tablecie ale mam pewna rozkmine. Mam ROM z plusa i chciałbym stock. Czy pobierając z tąd:http://forum.xda-developers.com/android/general/acer-ax-b1-t2875894Pobrałem ten oto rom Recovery wygląda tak Czy mogę go wgrać bez pośrednio z tabletu?? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Wydaje mi się że musisz wgrać custom recovery. Jeżeli chcesz to możesz zaryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnJoy89 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) A jak wgrac custom recovery do tego?? Majac custom recovery moge wgrac kazdy rom wtedy ? Edytowane 12 Maja 2015 przez Pawliniak Proszę nie cytować postu pod postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Wszystko zależy od wymagań softu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Tu masz opis jak instalować softy :http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59693904&postcount=480Korzystaj raczej z oficjalnych- są pewniejsze. Przez Android Recovery już się nie wgrywa softów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnJoy89 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 @NeoCM, a te ktore podalem sa modyfikowane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Stocki. Niemodyfikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnJoy89 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Stocki. Niemodyfikowane.Czyli moge smialo wgrywac ten podkreslony przezemnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnJoy89 Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 @NeoCM, czyli jak niema mojego modelu mogę wgrać tym sposobem rom na mojego acera tym sposobem ktory podales??? Wiadomo ze musze miec rom do swojego tabletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Próbuj. ważna jest wersja firmware pod ten sam model urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnJoy89 Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Próbuj. ważna jest wersja firmware pod ten sam model urządzenia.Wgrałem rom 4.4.2 przez standardowe recovery ! Teraz toot. Masz jakis pomysl? Bo przy acer toolkit lapie bootloopa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EnJoy89
Witam. Ostatnimi czasy rozkminiam instalacje romu na w/w tablecie ale mam pewna rozkmine. Mam ROM z plusa i chciałbym stock. Czy pobierając z tąd:
http://forum.xda-developers.com/android/general/acer-ax-b1-t2875894
Pobrałem ten oto rom
Recovery wygląda tak
Czy mogę go wgrać bez pośrednio z tabletu?? Pozdrawiam.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi