62bartek1996 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Witam użytkownicy dzisiaj wgrałem na moja Z1 cm12 i mam problem , gdyz nie dziala czasami dotyk . klikam po 8 razy aby cos zadziałało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Na stocku nie było takich problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Full wipe? Przywracałeś kopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 62bartek1996 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Nie przywracałem kopi , wgram teraz 12.1 i zobacze co dalej jak dalej bedzie to samo to wracam do andka 4.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 To raczej mankament cm'aEw sproboj skalibrować dotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
62bartek1996
Witam użytkownicy dzisiaj wgrałem na moja Z1 cm12 i mam problem , gdyz nie dziala czasami dotyk . klikam po 8 razy aby cos zadziałało??
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi