wertjacek Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Witam szukam dość starej aplikacji/widgetu która miałem jeszcze na HTC Desire Z.Mam niestety tylko screena może ktoś korzystał z niego i rozpozna.Bede wdzięczny za każdą nawet szczątkowa informację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 To pewnie wbudowana aplikacja w HTC Sens 3.0. Spróbuj tak znajdź jakąś paczkę z stockem z tego desire z i wyciągnij aplikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wertjacek Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 nie,to na bank nie była stockowa.O HTC aplikacjach pomyslałem w pierwszej kolejności Edit apropo wyciągania apek.Kurde nie robiłem tego ale widziałem w google że niektórzy wyciagaja apki z /data/app lub /system/app,ale tez widzialem apki spakowane w folderach - /system/ /lib/ /share itd... i to wg mnie były apki poinstalowane i ktos powyciągał te foldery gdzie sie apka wypakowala.i tu pytanie,czy taka wyciągnieta sama apka z /data/app jest nazwijmy to apką pełnowartościową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Z partycji /data to pełnowartościowa aplikacja, tylko po co? Na partycji /data masz swoje zainstalowane preinstalowane apki powinny byc w /preload badz /system/app badz /system/priv-app Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wertjacek Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 pytam o rózne foldery bo chyba tak na 10% w domu gdzies mam backup systemu z Desire Z i jeżeli to była doinstalowywana przeze mnie apka to według mnie powinna byc "w moim" folderze czyli /data/app.Zreszta dokonczymy rozmowe pod wieczór,bo teraz to troche gdybanie,tamta apka dotyczy wykopalisk - androida 2.3.5 jak pamietam i ciekaw sam jestem czy da sie zainstalować na 5.1.1 Temat do zamknięcianawet jak bym go znalazł to się nie odpali na andku 5.1,zbyt stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi