Mariot91 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam serdecznie,jestem tutaj nowy i od pewnego czasu poszukuje ROMu dla mojego Larka 70.6 który, obsłuży bluetooth podłączony pod USB. Wiem, że dla GoClever A73 jest taki ROM ale nie jestem pewien czy zadziała to na Larku. Proszę o pomoc, Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 jak byś mi mógł bardziej wytłumaczyć co chcesz to pomógł bym szukać słowo "obsłuży bluetooth podłączony pod USB" nic mi nie mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 W jakim celu chcesz mieć bluetooth ?Chyba czysty linux by obsłużył taką "wtyczkę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariot91 Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Już tłumaczę. Chciałbym zainstalować ROM który, będzie wykrywał moduł bluetooth podłączony pod USB (Lark 70.6 nie ma wbudowanego Bluetooth). Przyznam, że jestem dość zielony w temacie androida bo nie mam z nim długo kontaku. Bluetooth potrzebuje do połączenie się z modułem GPS. Czy jest to możliwe? Czytałem, że jest taki ROM dla GoClever A73, który właśnie ma w sobie sterowniki do modułu bluetooth. Nie wiem właśnie czy ROM od GC będzie dobry do mojego Larka. Kolego, a co masz na myśli mówiąc, że czysty linux obsłuży taka wtyczke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Już rozumiem Niestety nie znalazłem żadnego romu z obsługą bt, ogólnie mało romów może trzeba poczekać z czasem się pojawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariot91 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Dzięki:) a czy Android będzie współpracował z modułem GPS podłączonym poprzez USB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Osobiście nie miałem doświadczenia z takim przypadkiem.Z tego co wiem wszystko jest możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariot91 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 no to spróbuje najwyżej 70 zł pójdzie się bujać pozdrawiam, do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mariot91
Witam serdecznie,
jestem tutaj nowy i od pewnego czasu poszukuje ROMu dla mojego Larka 70.6 który, obsłuży bluetooth podłączony pod USB. Wiem, że dla GoClever A73 jest taki ROM ale nie jestem pewien czy zadziała to na Larku. Proszę o pomoc, Pozdrawiam.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi