Download98 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Od niedawna jestem posiadaczem telefonu Samsung Galaxy Ace GT-S5830 i zauważyłem, że nie mogę założyć konta Google, a daje ono duże możliwości (głównie chodzi mi o Android Market). Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Download98 Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Pobierałem Sklep Play i również przy pobieraniu jakiejś gry wyskakiwało "Błąd. Za mało miejsca w pamięci urządzenia" czy coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Daj ss z speedtesta, jakie masz polaczenie z netem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Download98 Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Tak to wygląda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 ping masz strasznie wysoki, może to poprzez ping :/sprawdź na pakiecie internetowym, jak nie masz to zainwestuj 5taka na starter od tmobile z 1gb netem na start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Download98 Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Na pakiecie też nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Hmmm... Modyfikowales cos w romie? Jaki masz ping na pakiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Czasami google ma przeciążony serwe/lub trwają jakieś prace i nie da się zalogować.Spróbuj późnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Download98 Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Dobra, problem rozwiązany, za którymś razem się zarejestrowałem. Teraz nieco większy problem. Otóż mój Android Market wygląda tak: gier i aplikacji jest w ogóle bardzo mało, jednak jeśli już coś znajdę i pobiorę pojawia się coś takiego: , lub jest napisane, że za mało pamięci, mimo, że pamięć wygląda tak: . Nie mam już do tego głowy. Jakieś pomysły ? Próbowałem również pobierać ze Sklepu Play, ale też było napisane, że za mało pamięci. Proszę o pomoc, ponieważ chciałbym korzystać z Marketu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Sklep sam się zaktualizuje ( możesz ręcznie sam poprzez apk -> file manager) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Hmm... Pobierz na pc jakas apke do sprawdzania pamieci i sideloaduj na telefon, potem napisz ile miejsca wolnego masz na partycji /data Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Download98 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Ok, już wszystko wiem... Gdy tylko połączę się z Internetem, wejdę w Android Market, to już instaluje się Sklep Play + Usługi Google Play i to mi zżera pamięć :/ Jest jakaś możliwość, aby gry i aplikacje pobierały się na kardę SD ? Tj. ustawić kartę pamięci jako "domyślną" czy coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Download98
Od niedawna jestem posiadaczem telefonu Samsung Galaxy Ace GT-S5830 i zauważyłem, że nie mogę założyć konta Google, a daje ono duże możliwości (głównie chodzi mi o Android Market). Proszę o pomoc.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi