DaRkShAdOw Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Chciałbym sie zapytać czy warto, czy nie zamula, i czy jest już jakiś stable.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Na pewno jest lepiej niż na stocku, lepiej zainstaluj sobie CM11 bo pewnie jest bardziej stabilniejszy: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2128-galaxy-s3-mini422-cyanogenmod-11/pamiętaj o roocie i recovery, wszystkie poradniki znajdziesz na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 o roocie i recovery wiem bo już zainstalowane mam ;D poczekam aż mnie ten stock naprawde wku**i i wtedy odrazu wgrywam CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Nie zwlekaj, bo CM działa o wiele szybciej niż stary LagWiz. Zawsze możesz wrócić do stocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 wiem, mam już doświadczenie z CM, wgrywałem go na każdego smartfona jakiego miałem tylko właśnie nw jak z s3 mini bo szczerze to lubie te funkcje typu przybliżanie i oddalanie zdjprzechyleniem telefonu albo smart stay i dlatego mam wątpliwości... ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) co do Cm 12, to interfejs ma fajny, na poczatku fajnie szybko chodzi ale jak sie zawali apkami typy gry facebook i te inne to potrafi przymulic np pry odbieraniu tel i wejsciem do menu :Pna ta chwile siedze na cm 11 4.4.4 novafusion i jest w miare dobrze bateria trzyma dosyc.bardziej podoba mi sie wyglad 5.0 ni 4.4.4:P i mam dylemat co wybrac Edytowane 6 Maja 2015 przez NeoCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Wybierz stabilniejszy Co do apek, zrobie prosty poradnik jak przyspieszyć urządzenie z androidem w 3minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 @Stenol89 instaluj cm11 i motyw ze sklepu play na Lollipopa, tylko z tego co pamiętam był płatny ale może jest jakiś inny darmowy @PeliKan no raczej, że stabiliejszy, nie bd byle g.... instalował, bo ten s3 mini to mój najlepszy tele jak do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 @DaRkShAdOw Poradnik już zrobiłem, nazywa się jak odlagowac androida, w sygnaturce masz linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 @PeliKanok, widze, bd próbował @Stenol89 dałbyś link? czy może jest gdzieś tu ;p @PeliKan w tym poradniku... co do animacji, to nie przyspiesza tele tylko poprostu nie będzie widać tych przycięć,bo widać je w animacjach(w sensie jak sie coś przesuwa i jest przycięcie i tego nie bd widać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Wiem, jednak wizualnie tel przyspiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 no niby tak ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 A wtedy oko cieszy że śmiga niby taka prosta rzecz, a oko cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Na ta chwile mam andka 4.4.4 i tak jak mowisz wgrany motyw na lolipap hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 @Stenol89 a dałbyś link? bo jak ściągałem jakikolwiek ze sklepu play to mi żadnego nie czytało(nie pokazywały sie na liście motywów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 dam ci nazwe sciagnij se w google play. musisz miec zainstalowany cm 11 apka to nazywa sie tak Lolipop - cm11/PA/Mahdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 dodam że CM11 wgrany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 pobierz apke via apk downloader, tzn to taka stronka w ktorej dajesz link apki z marketu a ona generuje Ci link do pobrania na pc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Nie chce mi sie pi***olić z tym, wgralem cm12 i nawet fajny tylko skomplikowany w porownaniu do 4+ [emoji2] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 tez wgralem se cm 12 i narazie jakk taka hula. czekam na jakas aktualizacje z novafusion. moze usuba te lagi czarnego ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 ja wgrałem tego cm12 i od razu wyj***łem go bo:lagowałresetowalnie miał rootabył dość skomplikowany xdi teraz mam stocka, jak nie zamula to nie ma co wywalać ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Roota wl w opcjach programistycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 w sensie dostep do roota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 tak masz dostep do rota ustawic na aplikacje mi smiha root:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 @Stenol89 ustawiłem i mimo to titanium backup go nie widział ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi