Damian MisieK Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Root na LG G3 s Wchodzimy w opcje programistyczne i włączamy opcję debugowania USBPobieramy PurpleDrake-Lite PurpleDrake-Lite_R03.tar.gzWypakujemy i szukamy "purpledrake_windows" uruchamiamy go, czytamy i wciskamy enter itd.Pobierz z sklepu Aplikacje "Root Cheker" i sprawdź czy udało się !Zrootowany ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszkurek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Proszę o pomoc. Próbuję zrootować telefon. Wgrałem niebrndowany soft szwajcarski, bo polskiego nie pobiera obecnie. Ale nie idzie. To znaczy niby root sie robie poprzez PurpleDrake i poprzez Lg One Click Root ale w Root Checker mówi, że Root nie zrobiony. Co proponujecie, może jakiś inny program do robienia roota. Dzięki - wgrałem inny Szwajcarski Firmwere dwa razy, aż wreszcie poszła metoda "On Click" czyli metoda prób i błędów, bo dopiero przy piątym firmware się udało(hiszpański, Angielski, Polski nie zadziałały). Jadę dalej Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez mateuszkurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Kingroot.apk Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 iroot, kingo root, eroot, towelroot. Ewentualnie możesz zrobić flash pliku super Su przez recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczyna Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Nie wiem czemu nie działa mi ten program Purple Drake. Jest napisane że wyszukuje urządzenie i to się robi długo ale i tak nie może znaleźć, Debugowanie mam włączone. 7 godzin temu, Karczyna napisał: Nie wiem czemu nie działa mi ten program Purple Drake. Jest napisane że wyszukuje urządzenie i to się robi długo ale i tak nie może znaleźć, Debugowanie mam włączone. Już poradziłem sobie z tym ale jak wciskam ENTER żeby mi już rootowało to wyłącza mi się od razu telefon i znowu jest szukanie telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek-95 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Jak próbuję zrobić roota na moim LG G3s to wyskakuje mi błąd jak na obrazku. Może ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Tak, wgraj najstarszy stock v20, czyli v20a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi