haker24 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Tak jak w temacie po wpisaniu *#06# pokazuje imei zgodny z tym na pudełku ale nie czyta wygrywałem rom i robiłem hard reset ale nic nie dalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Wcześniej działało?Spróbuj wgrać stocka przez odina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 haker24 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 postaram się poszukać stock i wgrać gdzieś ale wcześniej działało przed rootem na tym rom myśle że to cos efs a nie mam kopi NIestety nic to nie dało dalej ten sam problem nie wiem co zrobic ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 A skąd ty masz ten telefon?Po drugie co ma IEMI do karty sim ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
haker24
Tak jak w temacie po wpisaniu *#06# pokazuje imei zgodny z tym na pudełku ale nie czyta wygrywałem rom i robiłem hard reset ale nic nie dalo.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi