eitheer Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 skoro ten rom jest dla 9300 to raczej nie będzie działać na 9305 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 9300 a 9305 to dwa różne modele (różnica w LTE) wiec Romy nie są kompatybilne. Jeżeli developer połączył oba Romy i dodał auto detekcję telefonu to ROM pójdzie. W przeciwnym przypadku - cegła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielin01 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Witam. Ma ktoś build 7 cm12.1 by archi ? potrzebuje ponieważ build 9 tego systemu posiada mase błędów, np. brak możliwości importowania z karty sim, skopane menu, nieprawidłowo działający aparat. a ponoć 7 my jest ich pozbawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 wgraj jakiś inny rom by wyeksportować kontakty na sd/konto google, aczkolwiek poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawix95 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 witam chciałbym tego roma pobrać ale go nie ma do pobrania czy ktoś może mi pomoc podać linki do roma i gapps do jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Prosz.. http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=14846 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kowacki Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Panowie, porównywał ktoś z was cyanogenmod'a 12.1 do 11 i do ArchiModa ? Jak tam ze stabilnością stoi ten nieoficjalny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Nie miałem nigdy czystego cyana na s3, ale ci co mieli piszą o dużych lg ach i większym drenażu na CM. Ja teraz testuje port note 2 na s3 i powiem że mimo wyglądu s5 telefon zachowuje się przyzwoicie. Ram na poziomie 250 M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Styknie recovery TWRP 3.0.0-2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Powinno bez problemów pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 powlos @ z takich względów że Cyanogenmod 12/12.1 usuwa recovery które wgrywamy, dla tego polecam ci wejść w opcje developerskie i zaznaczyć Cyanogen Recovery [emoji4] i masz Cyanogemod'owskie Bot info. Po co mialoby usuwac? Jak juz to jest skrypt instalujacy recovery CM, ale nie jest wykonywany przy instalacji. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Dobra. Mialem, uzywalem - i co powiem? Mimo ze mie wyszedl oficjalnie jest dobry. Jest umiarkowanie szybki, wydajnosc w grach i aplikacjach jest dobra, ale otwieranie aplikacji lub otrzymanie powiadomienia na messengerze - no zdarzaly sie przycinki, i to dosc czesto. Jest za to ladny i przejrzysty (material design) a zycie baterii jest dobre ( 1 dzien normalnego uzytkowania). Dostep do roota musialem wlaczyc kolejno przez patch TWRP, bo stockowo w ustawieniach nie dzialal, a potem przez instalacje kernela Boeffla. Czyli jest pelny dostep do roota. Moja ogolna ocena: 6,5/10 Nie zapominajmy, ze android 5.x + sa przeznaczone na nowsze urzadzenia, co wyjasnia przycinki i przestoje Rpdroky, archi i inni bardzo sie postarali Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Na nieco podrasowanej s3, bo na s3 lte miałem również CM 12.1 Szczerze mówiąc w pewnych momenatch nieoficjalna wersja tegoż systemu chodziła lepiej niż oficjalny cm 11. Niemniej RR najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Mialem RR bazowany na cm13 i jesli chodzi o wydajnosc i te sprawy to byla tragedia Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 ale ten bazowany na cm12.1 powinien lepiej chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 U mnie chodzily tak samo Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi