PeliKan Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witam, mam pytanie dla was, mianowicie, znacie jakis modul/apke co usunie monit o slabej bateri?? Bo to denerwujace az że tak powiem, zaczynam mowic po lacinie bo klikne przypadkiem na status bateri z tego monita, to naprawde bardzo denerwuje, bardzo bym był wdzieczny jak by ktos znalazl/wynalazl jakis modul pod xposed badz jakas apke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Nie kojarzę żadnego programu do tego, ale serio aż tak bardzo Cię to denerwuje? Co ile wyskakuje ten monit? Mi tylko 2 razy, przy 15% i chyba przy 5% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 @izka w sumie to nie sadzilem ze ktos odpowie xD a co do problemu, to denerwuje mnie on baaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dray Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Raczej czegoś takiego nie znajdziesz, chyba, że w jakimś romie w ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Jedyne co to raczej w plikach systemowych usunąć lub pozmieniać kilka linijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Albo zainstallwac xposed z modułem : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2480714 jesli o to chodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 @dasiek yep thx Jutro wgram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi