kinomam0 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Pomysł ten skierowany jest do ekipy forum , oraz osób zaangażowanych .Pomysł ten ma polegać na deklaracji minimum 3 osób o wstawianie jednego poradnika , romu na jeden dzień (czyli 30 wątków na 10 dni , nieźle co ).Dlaczego minimum 3 osoby ? bo jeżeli będzie mniej to ja się nie deklaruje !Dlaczego poradniki i romy ? bo to podstawa dobrego forum , lecz w drodze wyjątku , jak komuś braknie pomysłu... może być coś innego.Liczę na więcej ludzi pzdrDodaje szablon dzięki któremu zamieszczenie romu zajmie niecałe dwie minuty[Rom] nazwa romu , która zarazem jest tematem wątkuScreenshot foty romuCechy : informacje o romieWymagania :Root tu można dodac link do poradnika Baseband z końcówką … inaczej wersja pasma podstawowegoOdblokowany bootloader o ile jest wymaganeCWM recovery tu można dodać link z poradnikiemInstalacja :Flash kernel o ile jest wymaganeFull wipe – czyli wipe faktory reset , wipe cache partition , oraz w advenced wipe cache dalvik cacheFlash romDownload :Dla stock kernela o ile jestDla custom kernela o ile jest Link do oryginalnego tematu (bo często jest zawarte więcej informacji , które mogą się przydać - mowa tu tylko o zagranicznych stronach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Piszę się na to ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 bez ciebie nawet bym nawet palcem nie kiwnął czekam na następnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Coś podobnego już próbowałem aby każdy miał swój dział jednak zaangażowawszy było małe.Teraz na pewno się uda tylko potrzeba jeszcze kilku osób ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Matura + Prace nad Grą + Prace nad Romem. Odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Nie dasz rady 15 min znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 nawet nie 15 minut na gotowym szablonie wystarczy wkleić cechy romu , a reszta się nie zmienia , czyli jakieś dwie minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ja nie zawsze jestem na kompie. Sorry, dopinguje ale nie dam rady.wytapane ze zrootowanego P760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 editpatrz na pierwszy wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ja staram się dodawać zgodnie z oryginałem. Jeżeli uważasz że pod wzór jest lepiej dodawać to spoko Jeszcze jedna osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Hmm, mi się ten pomysł naprawdę podoba.Wieczorem zawsze znajdzie się czas, póki co do końca tygodnia mam jeszcze ferie =].Jeśli mogę.. Ja się pisze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witamy Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 No widziałem już ze szalejecie bardzo mnie to cieszy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ciągle czekamy na chętnych pzdr. kinomam0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 seria ew poradników co to root, dlaczego, co i jak, modowanie etc wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 jasne każdy poradnik inaczej objaśnienie TAK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Temat to temat kazdy sie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRaT Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ja się piszę, lecz nwm czy bede zawszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Projekt już ruszył. Jednak wiem jak ciężko jest być codziennie aktywnym na forum W miarę swoich możliwości dodawaj nowe tematy Najlepsze tematy to te które przedstawiają nowym użytkownikom jak rozpocząć przygodę z modowaniem.Przykładowo oraz Gorzej pozycjonowane pozycje to nazwy romów np. Ich nazwy są mniej zrozumiałem przez użytkowników i ich pozycjonowanie jest gorsze.Jednak każdy nowy temat jest doceniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi