Kuba Dombrowski Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam. Mam pytanie jak w temacie. Otóż w sklepie Google play jest need for speed most wanted w przecenie i chciałem sobie kupić. Jednak nie wiem czy zadziała. Pomożecie? Z góry dzięki za pomoc =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Na 99% takJednak nwm jak bd z miejscem,jak zabraknie to uzyj bezp swapa pamieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 A czemu akurat na 99%?I co to jest ten bezp swapa pamięci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Bo mozesz mieć malo miejsca na pamieci wew, a procz tego jak najbardziej bd dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 A można zainstalować to na karcie pamięci Micro SD? I dużo to waży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel7423 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Nie można na karcie sd. Ponad 600 mb plików po włączeniu gry trzeba pobrać. Po rozpakowaniu zajmują ok 1gb.Pliki musza się znajdować w folderze Android>OBB w pamięci wewnętrznej .Chyba, że masz root'a to wtedy można pobawić się programami, któe czytają pliki sd gry z k. pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 No szkoda ze nie można Jak ktoś mam jeszcze jakieś info to może napisać.Paweł a dasz mi link do takiego poradnika? Bo roota mam =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel7423 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 ok chwila http://www.dobreprogramy.pl/DeliVeriuS/ANDROID-Karta-SD-jako-pamiec-wewnetrzna,55447.html https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=pl Przeczytaj jeszcze tonastępnym razem będzie warn za obce linki konkurencji. //NeoCM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Dzięki za link i za ten poradnik na forum Android. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Dombrowski
Witam. Mam pytanie jak w temacie. Otóż w sklepie Google play jest need for speed most wanted w przecenie i chciałem sobie kupić. Jednak nie wiem czy zadziała. Pomożecie? Z góry dzięki za pomoc =)
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi