lukas888 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam, rozwaliłem ostatnio wyświetlacz w Z2 i wymienili mi go w pewnym serwisie w wawie za 430zł i nakleili szkło. Na wyświetlaczu są dwa jaśniejsze punkty, odrazu po wymianie zaczął wariować tak że nic nie dało się zrobić. Pojechałem do serwisu i powiedzieli mi że ramka telefonu jest uszkodzona i dlatego są te jasne punkty, a wariowanie wyświetlacza może być spowodowane przez kartę sd, naprawiłem go przez pccompanion i jakoś działał... Dziś powrócił problem z wariowaniem i nic nie da się zrobić. Wymiana kosztowała 430zł a nie spełnia moich oczekiwań, co z tym zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Reklamacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi