wojto45 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam . Posiadam Lg 4x HD z wersją V10H i mam pytanie . Czy bateria może wpłynąć na działanie telefonu , tzw lagi . Bateria fakt , wymaga wymiany , ponieważ szybko się rozładowuje , ale czy ma ona wpływ na działanie telefonu . Jak na 4 rdzenie , działa dość powolnie , aplikacje sprawiają mu przycinki . Proszę o opinie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Wql mnie bateria nie ma nic do tego .. ona zasila tylko urządzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto45 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Więc nie wiem co zrobić . Mam na pokładzie 4.0.3 i nie chodzi tak jak by przyszło na 4 rdzenie . Np s4 mini ma tylko 2 i wydaje mi się że chodzi stabilniej . Chciałem wgrać rom CM11 według poradnika , ale nie udaje mi się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 A jaki masz telefon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7423 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 @upnapisał, że Lg 4x HD @wojto45tu masz ładnie opisane jak zainstalowaćhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/804-lg-optimus-4x-hd-p880-root-i-instalacja-cyanogenmod/ Twoja przyczyna to raczej przyczyna systemu.Po instalacji Cyanogenmod Twój telefon powinien nabrac sił do działania Powodzenia, jak coś to pisz i pomożemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jest wieczór niedziela, ja nie myślę o tej porze ! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto45 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Właśnie zainstalował bym chętnie . Szedłem według tego poradnika , lecz po Roocie i wgraniu CWM przez Rom Manager nie mogę wejść do Recovery. Wyskakują mi dwa czerwone komunikaty i wyłącza telefon . :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7423 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 jakie komunikaty Ci wyskakują ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto45 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 "boot image signature" i po 5 sek się wyłącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Masz najnowszą wersję CWM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto45 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Tak , przez Rom Manager wgrywam najnowszą możliwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Hmm .. ja bym wgrał na nowo soft i spróbował jeszcze raz wgrac CWM .. lecz pamiętaj że wszystko robisz na własną odpowiedzialność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto45 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Próbowałem . Nic . ;/ . Zrobiłem rollback do ICS , jest lepiej trochę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 No spoczko .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto45 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Więc bateria nic nie zmieni ? Bo mam wrażenie że pod ładowarką chodzi płynniej , ale się grzeje trochę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 No nie powinna to ino bateria heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto45 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Więc muszę się jakoś użerać . Dam radę . Dzięki , temat do zamknięcia . ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Kalibracja baterii optymalizacja telefonu. Wszystko dostępne jest na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Hmm... Pamietam jakis skrypt chyba PurePerformance X Zeno Edition kalibrowal baterie podczas uruchamiania Witam . Posiadam Lg 4x HD z wersją V10H i mam pytanie . Czy bateria może wpłynąć na działanie telefonu , tzw lagi . Bateria fakt , wymaga wymiany , ponieważ szybko się rozładowuje , ale czy ma ona wpływ na działanie telefonu . Jak na 4 rdzenie , działa dość powolnie , aplikacje sprawiają mu przycinki . Proszę o opinie . Bo to tegra, tel na cm11 chodzi lepiej, jednakże nadal są spowolnienia czasamiPS: te boot image cos tam jest spowodowane zablokowanym bootloaderem, wgraj jb v20b i odblokuj go metoda oficjalna Polecam TWRP na 4Xk'sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi