DusieK Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Nwm czy dobrze napisałem temat ale jak źle to proszę o wybaczenie Chodzi mi o to czy znacie jakieś tematy (Jelly Bean, Kitkat, Lollipop) na Xtheme Enginen lub HKThemes Menager (chyba to jest to samo xD) Jak tak to prosilbym o link do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Tu masz ich aż 54 forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2592132 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Hmmm HK Theme Manager that sopport CM Theme Czyli wg tego motywy dla cm powinny dzialacA z nich polecam cm12theme, holo glass, deus ex cm theme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ale ja nie mam CM bo dla trend to dziadostwo :c xDPs. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Wg tego posta mojego, tego w spoilerze to on obsluguje cm theme, sprawdź, może źle zrozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ok .. już się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Napisz czy działa, jak nie, to poszukam motywy pod ten moduł xpesed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 @PeliKan w spojlerze cos zle dales "HK Theme Manager that sopport CM Theme" ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Poszukam te motywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DusieK
Nwm czy dobrze napisałem temat ale jak źle to proszę o wybaczenie
Chodzi mi o to czy znacie jakieś tematy (Jelly Bean, Kitkat, Lollipop) na Xtheme Enginen lub HKThemes Menager (chyba to jest to samo xD)
Jak tak to prosilbym o link do nich
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi