Michał Kamiński_44147 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Witajcie jestem posiadaczem Quantum 500 i mam problemy bo raz działa bluetooth i wifi ale jak np wyłączę go lub zresetuje a tak to się włączyć nie da pomożecie mi może muszę na nowo system w grać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Hmmm... Może Wipe data&FR pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ustawienia fabryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Michał Kamiński_44147
Witajcie jestem posiadaczem Quantum 500 i mam problemy bo raz działa bluetooth i wifi ale jak np wyłączę go lub zresetuje a tak to się włączyć nie da pomożecie mi może muszę na nowo system w grać?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi