RAFAŁ Tanski Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 witam, jak mam zainstalowac stoch rom z tej strony http://forum.xda-developers.com/android/general/alacatel-c1-4015-t2812147?poszukuje jakiegos sposobu na zmiane jezyka w C1 i moze w stokowym romie bedzie polski tylko czym sie go instaluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Chyba poprzez systemowe recovery, ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RAFAŁ Tanski Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 wlasnie nie dzie, zrobilem roota framrotem, ale jak daje update from sdcart i wybieram zip z romem to jest instlatio i instalation aborted Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Tam w załącznikach jest recovery, instalowałeś je ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RAFAŁ Tanski Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Próbuje się nic mi się nie zmienia, znalazłem tutka na yt o wgrywaniu cmw do pop c1 przez program rashr czy jakoś tak, ale nie widzi mi on pliku .img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 wl debugowanieWpisz na kompie adb reboot bootloaderPotem wpisz fastboot flash recovery recovery.img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RAFAŁ Tanski Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 dostalem blad partition 'recovery' not support flash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RAFAŁ Tanski Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 spr to i program rashr nie widzi mi tego pliku z recoveryto chyba dlatego ze ma rozszerzenie img, a jak na probe zmienilem na .tar to widzi, skad mam wziasc CMW w formacie .tar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 tu na forum jest poradnik jak przerobic img na tar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RAFAŁ Tanski Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 przerabia mi go na .tar.md5 ktorego rashr tez nie widzi, nie wiem co jeszcze mam zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 kiedys byla apka yasf cos tam cos tamza czasów gt540 flashowałem nią recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RAFAŁ Tanski Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 slaba bateria, brak sim maja wplyw na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 podładuj baterie do min 60% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RAFAŁ Tanski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 dalej rashr nie widzi plikow a fastboot daje blad "partition 'recovery' not support flash" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 hmmm... nie gwarantuje że tobd 100% dzialac,jednakze w niektorych smarfonach recovery sie wgrywa poprzez flash boot recovery.img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RAFAŁ Tanski
witam, jak mam zainstalowac stoch rom z tej strony http://forum.xda-developers.com/android/general/alacatel-c1-4015-t2812147?poszukuje jakiegos sposobu na zmiane jezyka w C1 i moze w stokowym romie bedzie polski tylko czym sie go instaluje?
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi