Jagis Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Witam. Mam pewien problem z lenovo a850, wersja oprogramowania s123. Problem polega na tym, że nie mogę zainstalować żadnej aplikacji. Z google play instalacja staje na 85/93 % i dalej nic. Ręczne wgrywanie z pliku apk także nic nie daje. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Wgraj stocka, ew w custom recovery sformatuj partycje /data Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jagis Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 W programie lenovo smart assistant pokazuje mi aktualizacje do s128, myślisz ,że to mogło by pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Sprobuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jagis Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Co do stock rom, mógłbyś polecić jakiś z jezykiem polskim ? Bo tak patrze to nie każdy ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 hmmm... sotcków raczej PL nie ma :/spróbuj ten rom jest po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jagis
Witam.
Mam pewien problem z lenovo a850, wersja oprogramowania s123. Problem polega na tym, że nie mogę zainstalować żadnej aplikacji. Z google play instalacja staje na 85/93 % i dalej nic. Ręczne wgrywanie z pliku apk także nic nie daje. Proszę o pomoc
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi