Mateuszhe Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam zainstalowałem cm i gappsy, teraz jak wchodze w jakąs aplikacje np. smsy to pasek powiadomień boki i dół robią się czerowne, taka obwódka jakby, jak się tego pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 wejdz w ustawienia bateri i wył. Energooszczedny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Możliwe że masz opcje dostosowywania koloru belek do aplikacji. Wszystko znajdziesz w ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Nie mam opcji energooszczędny.A gdzie jest ten kolor belek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 W baterii nie masz opcji ustawienia zarządzaniem trybami? Ten kolorek był gdzieś, ale już nie pamiętam :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateuszhe
Witam zainstalowałem cm i gappsy, teraz jak wchodze w jakąs aplikacje np. smsy to pasek powiadomień boki i dół robią się czerowne, taka obwódka jakby, jak się tego pozbyć?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi