eitheer Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ja, zarówno jak i forum NIE ODPOWIADAMY za uceglone urządzenia bądź zniszczone karty pamięci! Witam, w tym poradniku przedstawię wam jak zainstalować CM11 na waszym Galaxy Tab 2 10.1 P5100Instalowałem ten system na swoim tablecie na potrzeby tego poradnika, wykonaj poniższe kroki a na pewno wszystko będzie działać. Co potrzebujemy:RootCWM/TWRP Recovery(Najnowsze) Proces instalacji:Wgraj ROM i Gapps na kartę pamięci bądź na pamieć wewnętrznąWejdź do recovery (Power + Volume Up)Wykonaj pełen WipeZainstaluj RomZainstaluj GappsZresetuj urządzenie Download:ROMGAPPS (Ważne! Gappsy CM11, lub CM11 Mini) Screeny: Życzę miłej instalacji! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral642 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Wie ktoś może dlaczego pokazuje mi taki błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 A kolega wgrywa na zwykłe recovery?Bo trzeba użyć custom recovery np TWRP Recovery lub CWM Recovery. Inaczej nie da się wgrać. A w pierwszym poście jest napisane, co jest wymagane 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral642 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 pobralem ClockworkMod Recovery ze sklepu play przy flaszowaniu pobiera 100%, nastepnie pisze flashing wystepuje blad i tyle, cos napewno robie zle tylko moglby mi ktos powiedziec co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Masz roota? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral642 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 teraz juz tak, robilem roota odinem, ale nie zdazylem wejsc w tryb recovery przed uruchomieniem i wracal chyba do stocku, teraz jest OK, sorki za te bazgroły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadumany_marzyciel Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Witam, bardzo proszę o pomoc. Siedzę od jakiegoś czasu i nie mogę przeskoczyć swojego problemu. Miałem na tablecie Samsung Galaxy Tab 2 10.1 Cyanogenmod 11. Wszystko chodziło bardzo dobrze, ale musiałem chwilowo powrócić do wersji standardowego Androida. Teraz chciałbym powrócić do Cyanogenmoga. Tablet zrootowałem za pomocą Kingo ROOT (kiedyś zrobiłem tak samo i działało), pliki ZIP z Cyanogenmodem i Gapsami mam na karcie pamięci. Zainstalowałem też TWRP. Wchodzę w tryb recovery, ale niestety pojawia mi się komunikat: No Command, ewentualnie po polsku: Brak polecenia, przez co nie mogę tych plików ZIP zainstalować. Proszę o pomoc, może ktoś będzie wiedział co robię źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 daj może screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadumany_marzyciel Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zatem udało mi się już zainstalować CWM. Próbuję instalować Cyanogenmoda z pliku ZIP, ale niestety pojawia się problem taki jak na zdjęciu. CWM zmieniałem już 2 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Wgraj starszą wersję CWM. Status 7 oznacz - niezgodne recovery. Po prostu jest inny skrypt (klucz instalacji) i dlatego wywala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadumany_marzyciel Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Po dobrych kilku godzinach w końcu się udało. Teraz nie pamiętam ale albo zostawiłem tą wersję CWM albo zmieniłem ją na 6.0.4.8, zrobiłem full wipe i potem poszła instalacja plików ZIP Dziękuję jeszcze raz za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi