PeliKan Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dziwi mnie ze innym działa, no kurde trzeba ogarnąć te solucje.... Hmmm... A gdyby to była wina systemu plików na lolipopie... Spróbujcie przed wgraniem któregoś lolipopa, zropić wipe /data /system /cache dalvik i odpalcie to na chwilé obecną bez gaapsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Za każdym razem robię wipe data/cache/dalvik i jest to samo. Próbowałem też przez różne recovery i na dwóch róznych stockach:-[4.4.4] 18.5.C.0.19 twrp-[4.4.4] 18.5.C.0.19 cwm-[4.4.2] 18.4.C.1.36 twrp-[4.4.2] 18.4.C.1.36 cwmNa żadnej z kombinacji CM12 nie wchodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 s00pher co do tego że instalujesz stopka jak padnie to nie musisz tego robić. Tylko przez fastboota wgraj jajko od nowa z cwm i odpal cwm i przywróć/wgraj rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Wiem wiem już się domyśliłem tego i backupy robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 ale chodziło mi tez o wipe /system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 ale chodziło mi tez o wipe /systemNie rozumiem? Przez recovery czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 W cwm mounts and storage/format /systemGdzie nie gdzie jest wipe system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja bym bardziej myślał o partycji boot, bo to na napisie sony pada. System nawet sie nie ładuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 A wgrałeś plik boot.img z romu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Właśnie wgrywałem, ale jak bede miał pc to spróbuje zrobić format boot i wtedy wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony CENTER Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Panowie:) FXP-cm-12-20150411-UNOFFICIAL-flamingo.zip wgrywam z poziomu stocka -[4.4.4] 18.5.C.0.19 cwm bez wipow i przyjmuje jako aktualizacje stystemu (w cmw install zip) po flashu bez problemu sie odpala. Co najlepsze nawet gapss niemusialem flashowac. Jesli chcecie nagram calosc i udostepnie by pokazac ze jak mowie tak jest Korzystam z wersji D2203 - wszystkie dostapne na FXPBLOG wersje CM jak FXP-CM sa tylko do tego modelu na zadnej innej wersji nieruszy sie CM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Dziwne, że Ci działa. Nie musiałeś wgrywać Gapps, bo te aplikacje masz w telefonie, tylko dograłeś nowe składniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi