L0LEK Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Witam Czy to prawda, że 10 maja zobaczymy nowego flagowca Sony ? Co sądzicie na temat tego telefonu ? Jak myślicie pobije Galaxy S6 oraz ONE M9 ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nie podbije, bo czym?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Pewnie Z5 wyjdzie w październiku, znając politykę Sony i może tamta zetka będzie lepsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 O ile mnie pamiec nie myli to zmienil sie CEO Sony i on bardziej patrzy na low-endowce i mid-endowce , dlatego byly pogloski że nie będzie Z4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Kosmetyczne zmiany pewnie w wyglądzie i lepsze osiągi w benchmarkach. Z modelu na model dopracowują szczegóły jednakże nie warto zmieniać. Z2 zostaje najlepszym wyborem bije z1 wyświetlaczem i dwoma głośnikami. Tak jak wspomnieliście nie ma czym pobić nowych flagowców od innych producentów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Pobił by wszystkich z domyślnym OS'em Cyanogenmodem i snapkiem 815/820 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Głośniki też mogłyby być lepszej jakości... możemy tylko gdybać wszystko okaże się 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zobaczymy ale moim zdaniem galaxy S6 w chwili obecnej to strata pieniędzy natomiast Sony robi bardzo dobrą robotę Z2 bije wszystkie nowe wersje galaxy od samsunga A co do premiery to czytałem że ma być 10 maja ale nie wiem czy to potwierdzona informacja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 jak na razie jest dostępny tylko w Japoni więc nie nacieszymy się jego premierą w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 nudzą mnie nowsze wersje w tych samych bryłach.To nie samochody, że się zmienia płytę podłogową i lampy. Nie robi na mnie różnicy już Z , czy Z4 - to praktycznie to samo z domieszkiem parę ramów itp 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goki Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 W sumie ja czekam na nową słuchawkę od Sony. Swego czasu w moim posiadaniu była Z3 i muszę przyznać, że sprawdziła się o wiele lepiej niż taki np Samsung S5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Jakoś wykonania jest na prawdę na wysokim poziomie fakt nie zmienia się nic po za szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi