PeliKan Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Uwaga, Ja jak i forum nie jesteśmy odpowiedzialni za uceglenie telefonu Instrukcja:Upewnij się że masz chrono kernel Sflashuj plik zip poprzez recoveryPobierz:TWRP 2.8.6.0Changelog: 16.04.2014 initial release added /ramdisk partition to backup list added path to CPU temperature interface (that doesn't work sometimes though ) Bugi:SS'y nie działają Tekst został przetłumaczony z :http://forum.xda-developers.com/galaxy-ace/ace-2-develop/recovery-twrp-2-8-6-0-t3086039Autorem przeportowanego TWRP jest ChronoMonochrome Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez PeliKan Nowy link dzięki uprzejmości @DaRkShAdOw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 tu działający link : http://xda.mister-freeze.eu/XDA-files/ChronoMonochrome/recovery/TWRP/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 @DaRkShAdOw dodany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barragan Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Witam. Jest mozliwosc usuniecia zainstalowanego odinem trwp? Faktycznie, nie dzialaja ss a mi sa bardzo potrzebne, jednoczesnie bym nie chcial na nowo full wipe systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 @DaRkShAdOw to jest stałe recovery ? trzeba mieć kernel chrono potem twrp przez stock recovery ? i czy ten kernel chrono ma być wgrany na stock rom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 najlepiej wgrać ten kernel przez tymczasowe recovery, tym samym wgra się stałe twrp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 może być to tymczasowe z forum ? a wgra się wtedy jaka wersja twrp ? @DaRkShAdOw może być to tymczasowe z forum ? a wgra się wtedy jaka wersja twrp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 tak bodajże 2.8.6.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 @DaRkShAdOw a mogę wtedy z poziomu twrp 2.8.6.0 zaktualizować do 2.8.7.0 bo widziałem że jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 i potem przez to twrp mogę normalnie sflashować jakiś custom rom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 @DaRkShAdOw Dzięki za pomoc jak coś to jeszcze będę pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi