MacieG98r Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 WitamMam problem ze zrobieniem backup oraz z dokonaniem formata poprzez recovery w telefonie OrangeProblem jest taki że nie chce mi mi sformatować oraz zrobić backup`u DATY telefon jest zrootowany mam CTRecovery Jak to mogę naprawić ?PS NA cwm recovery nie działa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Wykonaj kopie przez jakąś aplikacje ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MacieG98r Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ale jeśli bym chciał instalować Custom Rom to nie odpali bo nie będę mógł zrobić full wipe więc jest jakiś inny sposób żeby to naprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ustawienia apek jak i apki sa zsynchronizowane z kontem google, tak samo jak kontakty i pare ustawien więc szczerze to nie musisz robic backupa, no chyba że chodzi ci o backup romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MacieG98r
Witam
Mam problem ze zrobieniem backup oraz z dokonaniem formata poprzez recovery w telefonie Orange
Problem jest taki że nie chce mi mi sformatować oraz zrobić backup`u DATY telefon jest zrootowany mam CTRecovery
Jak to mogę naprawić ?
PS NA cwm recovery nie działa :/
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi