Witam, mam problem, Posiadam telefon GoClever Quantum 500, i ostatnio podłączyłem tel do PC, przez USB,i w Moim Komputerze wyświetlało go jako Dysk Wymienny H czy tam G, i dałem Format, ale zmieniłem system plików z Fat32 na NTFS, i od tamtej pory telefon nie widzi pamięci wewnętrznej, muszę karte SD wkładać. Jak to naprawić .? bardzo proszę o pomoc.
Pytanie
Patryk Kowalski_33471
Witam, mam problem, Posiadam telefon GoClever Quantum 500, i ostatnio podłączyłem tel do PC, przez USB,i w Moim Komputerze wyświetlało go jako Dysk Wymienny H czy tam G, i dałem Format, ale zmieniłem system plików z Fat32 na NTFS, i od tamtej pory telefon nie widzi pamięci wewnętrznej, muszę karte SD wkładać. Jak to naprawić .? bardzo proszę o pomoc.
Top użytkownicy dla tego pytania
24
23
4
1
Popularne dni
17 Kwi
15
19 Kwi
14
18 Kwi
8
23 Kwi
8
Top użytkownicy dla tego pytania
Patryk Kowalski_33471 24 odpowiedzi
PeliKan 23 odpowiedzi
Pawliniak 4 odpowiedzi
Damian MisieK 1 odpowiedź
Popularne dni
17 Kwi 2015
15 odpowiedzi
19 Kwi 2015
14 odpowiedzi
18 Kwi 2015
8 odpowiedzi
23 Kwi 2015
8 odpowiedzi
Popularne posty
PeliKan
Pobierz terminal emulator z google play Wpisz komende w te Su (enter) Reboot fastboot (enter) Jak tel uruchomi sie ponownie to wejdz znow w terminal emulator I wpisz Su (enter) Reboot bootloader Po
PeliKan
HirensBootCD Jest to rodzaj linuxa z stylem xp'ka, gdzie bd mogl robic wiekszosc (mg sie mylic ale bazuje na Bart PE) Tym sproboj Jak nierozumiesz ang to poczekaj pare godzin a ja po sql zrobie
PeliKan
to już składam go do kupy i będe tłumaczył i za jakąś godzinke/pół będzie TuT'ek zrobiony pojawi się u mnie w sygnaturze tu masz link do TuT'ka nie gwarantuje że działa
Opublikowane grafiki
51 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi