Damian Ruda Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 witam. mam problem z pamiecia.. gdy chce zainstalowac byle jaka aplikacje to pisze mi ze nie mam miejsca .. a pamiec mam, wie ktos moze jak to naprawic?tu sa poprawione zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 na pamieci wewnetrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian Ruda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 w lost.dir nic nie mialem .. zrobilem tak jak napisalem i mam go wlaczyc od nowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Możesz tak zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian Ruda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 nie lepiej byloby jakbym usunal wszystkie pliki z pamieci wewnetrznej i android automatycznie sam by stworzyl je od nowa..?nie dziala nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel13429 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 robiłeś hard reset ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian Ruda Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Wykonaj przez ustawienia przywracanie ustawień fabrycznych. Wipe też by się przydał przez recovery. Może reinstalacja softu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Damian Ruda
witam. mam problem z pamiecia.. gdy chce zainstalowac byle jaka aplikacje to pisze mi ze nie mam miejsca .. a pamiec mam, wie ktos moze jak to naprawic?
tu sa poprawione zdjecia
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi