eitheer Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witam, chcę się wybrać na basen z moją xperią z3, i tutaj moje pytanie, czy mogę ją normalnie zanurzyć w basenie i nic się nie stanie? Słyszałem, że chlor może namieszać i może przestać działać telefon i przy okazji czy SW2 też przeżyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Na yt są ludzie co z Z kopia się w morzu karaibskim, gdzie od zasolenia telefon powinien się zepsuć.W wypadku chloru też nie powinno być problemów, chyba że głęboki basen a będziesz kładł telefon na dnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 nie no, dna nie chcę go topić, tak troszkę pod pokrywą wody ew. parę fotek zrobi może na forum coś wstawię. widziałem że oko aparatu parowało... to chyba nie jest normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nie wiem jak w Z3, ale w mojej Z[*] też parowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 poradziłeś sobie jakoś z tym? czy aparat był nie użytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Mój kolega ze swoja Z1 bez problemu wchodził do wody na basie natomiast nie wiem jak jest w przypadku Z3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nie ma problemu z używaniem telefonu pod wodą. Jednak jeżeli jesteś zainteresowany nagrywaniem filmów dźwięk może być zniekształcony. Po za tym po wynurzeniu telefon może mieć lekkie zamieszanie w systemie po chwili powinno wszystko wrócić do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
eitheer
Witam, chcę się wybrać na basen z moją xperią z3, i tutaj moje pytanie, czy mogę ją normalnie zanurzyć w basenie i nic się nie stanie? Słyszałem, że chlor może namieszać i może przestać działać telefon i przy okazji czy SW2 też przeżyje?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi