menka98 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Uruchamia mi się telefon, ale tylko do loga Nokii, dalej nie idze. Czy muszę wgrać nowy system, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zrób wipe Data Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) A bawiłaś się wcześniej w jakieś modyfikacje? @PeliKan,Faktycznie, dzięki za zwrócenie uwagi. Nie czytałem nic poza treścią tematu... Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez ryoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Łaś* to ona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 menka98 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 A bawiłaś się wcześniej w jakieś modyfikacje? @PeliKan,Faktycznie, dzięki za zwrócenie uwagi. Nie czytałem nic poza treścią tematu...No brat coś tam bawił się, ale nie wiem dokładnie co robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jeśli możesz, spytaj go co robił dokładnie.Wygląda że wystarczy wyczyścić date albo wgrać system na nowo.Uwaga usunie to wszystkie aplikacje na telefonie z marketu i spoza, oprócz systemowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 menka98 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jeśli możesz, spytaj go co robił dokładnie.Wygląda że wystarczy wyczyścić date albo wgrać system na nowo.Uwaga usunie to wszystkie aplikacje na telefonie z marketu i spoza, oprócz systemowych.Czyszczenie daty nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Pobierasz to https://yadi.sk/d/Bxk_AK3lZTm9j Zgrywasz na karte sd, uruchamiasz nokie w tryb recovery i wybierasz ten plik co pobralas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 @menka98, Tak jeszcze dodam, nie musisz cytować postu który jest nad tobą, gdyź w domyśle się do niego odnosisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 menka98 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Wyskoczyło: Installation aborted Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jeśli status 7 to możesz albo ryzykownie usunąć to moją metodą: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1995-jak-naprawi%C4%87-status-7-installation-aborted/Albo wgrywanie systemu inną metodą. Osobiście polecam wpierw spróbować inną metodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Hmmm to nwm :/ o noki normady nie wiem za dużo, moze ktoś inny z forum pomoże, ja tym czasem pogoogluje i dam znac jak coś wynajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Podałbym jakiś poradnik jak to zrobić programem, ale takowy na forum nie istnieje.Dlatego postaram się tutaj w temacie napisać skrócony.O, nie muszę. Cała procedura jest opisana na XDA:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2666410 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Napisz TuT'ka bd na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Później napisze w osobnym dziale spolszczoną wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Szkoda że nie jest to tak prosto jak z ruskim programem (kdz) albo odinem badz flashtoolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Poradnik w wersji Polskiej:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4491-nokia-xxxlporadnik-flashowanie-noki-x-program-nokia-care-suite/ Wg. mnie wygląda prosto procedurowo, ale nie mam okazji by go sprawdzić w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
menka98
Uruchamia mi się telefon, ale tylko do loga Nokii, dalej nie idze. Czy muszę wgrać nowy system, czy co?
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi