Jan Kowalski_53735 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witam! Od wczoraj próbuję zainstalować CyanogenMod na mój telefon.Zrootowałem telefon Vrootem,wgrałem CWM 6.0.4.9 i następnie próbowałem zrobić kopię zapasową aktualnego systemu.Jednak proces ten zacina się za każdym razem na buckup data.Co robię nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan Kowalski_53735 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Dzięki PeliKan za pomoc,okazało się,że wersja którą instalowałem była jedną z początkowych,po zainstalowaniu najnowszej,śmiga aż miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Masz wolne miejsce na pamieci sd/wewnetrznej? Jeśli to nic nie da to.. Zaaktualizuj cwm via room nanager z google play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan Kowalski_53735 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Masz wolne miejsce na pamieci sd/wewnetrznej? Jeśli to nic nie da to..Zaaktualizuj cwm via room nanager z google playMiejsca wolnego mam ponad 4gb,więc wystarczająco.ROM managerem nie mogę zaktualizować CWM bo i9001 nie jest wspierany,chyba że mam wybrać i9000.Może format karty SD pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Sproboj, przez cwm a jak nie pomoże to program na pc SDFormater pomoże 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan Kowalski_53735 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Niestety,dalej to samo.Może nowsza wersja CWM by pomogła,ale gdzie znaleźć wersje dla i9001 skoro nie jest wspierany ten model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Na xda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan Kowalski_53735 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Dobra,poradziłem sobie z tym i zainstalowałem CyanogenMod 11 ale teraz co chwila mam reset,czyli wpadłem w bootloopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Bootloop to ciagle ladowanie, z ang loop ' petla a boot to wiadomo,Zrób wipe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan Kowalski_53735 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 robiłem zarówno wipe cache partition,wipe data, wipe dalvik i nadal to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Hmmm... Wgraj inny rom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan Kowalski_53735 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Czy przed wgraniem nowego romu muszę jakoś ten stary usuwać?Czy wystarczy,że nowy zflashuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Partycja z systemem automatycznie sie kasuje, wiec zrób tylko wipe data,dalvik i cache 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem  Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jan Kowalski_53735
Witam!
Od wczoraj próbuję zainstalować CyanogenMod na mój telefon.Zrootowałem telefon Vrootem,wgrałem CWM 6.0.4.9 i następnie próbowałem zrobić kopię zapasową aktualnego systemu.Jednak proces ten zacina się za każdym razem na buckup data.Co robię nie tak?
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi