eitheer Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam, dzisiaj zainstalowałem koledze CM10 na jego telefonie - LG E610 i tutaj moje pytanie, gdzie znajdę kernel który za możliwość podkręcenia procesora do 1GHz, może 1,2GHz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 http://www.htcmania.com/showthread.php?t=570032 tak na szybko wyszukane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ja coś takiego znalazłem kernel + OC 1 Ghz + swap + NFC support Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
eitheer
Witam, dzisiaj zainstalowałem koledze CM10 na jego telefonie - LG E610 i tutaj moje pytanie, gdzie znajdę kernel który za możliwość podkręcenia procesora do 1GHz, może 1,2GHz?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi