menka98 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Mam problam, gdyż chciałam zainstalować sobie Google Play tym sposobem: http://maciejkubiak.komorkomania.pl/939,nokia-x-zlamana-sklep-google-play-dostepnyi teraz po właczeniu telefon wyskakuje mi: Setup Wizard has stopped. Musiałam coś źle zrobić, gdyż nie znam się za bardzo na telefonach.Bardzo proszą o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 nadałeś właściwe uprawnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 menka98 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 nadałeś właściwe uprawnienia?W sumie to nie wiem, bo nie znam się za bardzo na telefonach :/ Myślałam, że to łatwiejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 wejdź w root explorer i poszukaj te apki które wrzuciłaś tam i przytrzymaj, powinno Ci wyskoczyć menu, wybierz set permission albo coś w ten deseń i ustaw tak jak na zdj potem zresetuj nokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 menka98 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 wejdź w root explorer i poszukaj te apki które wrzuciłaś tam i przytrzymaj, powinno Ci wyskoczyć menu, wybierz set permission albo coś w ten deseń i ustaw tak jak na zdj sssss.jpgpotem zresetuj nokie Problem w tym, że ja po włączeniu telefonu nie mogę wejść w menu, ponieważ tego Setup Wizard has stopped nie da się zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 masz zwykłe czy customowe recovery? tzn czy cwm/twrp czy nic nie zmieniałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 menka98 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 masz zwykłe czy customowe recovery? tzn czy cwm/twrp czy nic nie zmieniałaś?mam zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nokia X jest troche nietypowym androidowcem, daj mi chwiel czasu na znalezienie odpowiedziwgraj custom recovery stąd potem w twrp poszukaj file manager i odszukaj te pliki i pokasuj jea tu masz pewny turtorial na wgranie sklepu play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 menka98 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nokia X jest troche nietypowym androidowcem, daj mi chwiel czasu na znalezienie odpowiedziwgraj custom recovery stąd potem w twrp poszukaj file manager i odszukaj te pliki i pokasuj jea tu masz pewny turtorial na wgranie sklepu play Nie wiem za bardzo jak połączyć to custo recovery z telefonem pobrało mi się na komputer i weszłam w Nokia system recovery. Chciałam zainstalować przez apply update from external storage, ale jest napisane, że przerwano instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Musisz wgrac custom recovery, ew pobierz plik pod zwykle recovery z systemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
menka98
Mam problam, gdyż chciałam zainstalować sobie Google Play tym sposobem: http://maciejkubiak.komorkomania.pl/939,nokia-x-zlamana-sklep-google-play-dostepnyi teraz po właczeniu telefon wyskakuje mi: Setup Wizard has stopped.
Musiałam coś źle zrobić, gdyż nie znam się za bardzo na telefonach.
Bardzo proszą o pomoc.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi