L0LEK Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam . Kupuje koledze prezent i myślałem żeby mu kupić Smartbanda . Co o nim możcie mi powiedziec ? Oplaca sie kupic taki bajer ? g 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Posiadam. Potrzebuje go tylko do informowania o powiadomieniach. Do niczego innego nie używam i sądzę ze do tego tylko się nadaje. Jest super. Za 100 zł nowy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Chyba kupie nawet sobie dzięki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Bo w sumie zas oszczedza baterie w smarfonie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jaki kolor wybrać ? ( kupuje tez dla siebie ) znalazelem zielona za 100 z przesylka brać ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ja miałem smartwatche. Przez pewien czas cieszą, ale później się nudzą. Sprzedałem i kupiłem normalny zegarek. To jest zabawka na chwile. A zdarza się, iż się zablokuje i niepowiadania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 A czy rozmar opaski L jest bardzo duzy ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Podczas zakupu powinny być dwie. Ja noszę L wzrost 196cm waga 92kg xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 No wlasnie ja znalazlem takie ogloszenie w ktorym koles ma opaske zielona i czarna o rozmiarze L i wydaje mi sie ze bedzie za duza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nie będzie za duża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Smartband już w drodze do mnie Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
L0LEK
Witam . Kupuje koledze prezent i myślałem żeby mu kupić Smartbanda . Co o nim możcie mi powiedziec ? Oplaca sie kupic taki bajer ? g
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi